Mijn specialiteiten

Ik help je graag verder.

Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd in een breed scala aan diensten die jouw onderneming zowel online als offline laten groeien. Van innovatieve start-ups tot dynamische bedrijven; ik heb het allemaal gezien en elk met hun uitdagingen geholpen.

Waarmee kan ik jou helpen?

WordPress development

Zorgvuldig afgestemde WordPress websites.

Mijn specialiteit is het bouwen van WordPress websites waarbij elke stap van het ontwikkelingsproces zorgvuldig wordt afgestemd op de noodzaak voor snelheid, veiligheid en effectiviteit. Elk project start met een eerste meeting waarin we jouw wensen en doelen uitgebreid bespreken. Daarna duik ik direct het ontwerp in. Het mooie is, je kunt het hele proces volgen en hebt continu inspraak. Ik doe niet aan revisierondes. Ik blijf gewoon sleutelen aan het design tot jij een dikke vette glimlach op je gezicht hebt.

Maar er is meer. Ik zorg er ook voor dat de website makkelijk te beheren is voor jou. Elk project lever ik op als maatwerk, aangepast aan jouw specifieke behoeften. Vergeet ingewikkelde systemen; ik voorzie je van een simpel beheersysteem om je pagina’s, blogs of producten te managen. En bij de oplevering? Dan kom ik persoonlijk langs om je door de nieuwe site te loodsen. Plus, je krijgt van mij videohandleidingen zodat je altijd terug kunt om iets na te kijken of te leren. Ook na de oplevering sta ik voor je klaar. We gaan samen bekijken hoe we de website kunnen blijven verbeteren en maximaliseren.

Support Service

Support en onderhoud aan je website.

Je kent vast de regelmatige WordPress-updates die essentieel zijn om je site veilig en groeiend te houden. Waren deze updates voorheen een hoofdpijndossier? No worries, ik neem al die stress van je over met mijn Support Service.

Ik zorg voor alle updates, zowel voor WordPress zelf als voor de actieve plugins. Ook pas ik het design aan waar nodig en hou je op de hoogte van nieuwe functies die jouw website naar een hoger niveau kunnen tillen.

Daarnaast houd ik de kwaliteit van de gebruikte plugins scherp in de gaten. Vind ik betere alternatieven, dan switch ik die naadloos voor je uit. Door deze proactieve aanpak en de manier waarop ik sites bouw, blijven mijn websites verzekerd van jarenlange werking. En over veiligheid gesproken—met mijn supportpakketten zijn jouw websites beveiligd met onder andere firewalls, bestands- en databasebeveiliging, brute force en gebruikersbescherming. Deze rigoureuze maatregelen minimaliseren elke kans op beveiligingsproblemen. En mocht er toch iets misgaan, dan staan er altijd robuuste backups klaar om op terug te vallen.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de laadsnelheid—cruciaal voor zowel je bezoekers als voor Google. Ik heb me jarenlang verdiept in de snelste software van caching tot mediabeheer, waardoor jouw site zelfs na jaren nog steeds vlot laadt. Kortom, mijn aanpak is totaal en gericht op jouw langdurige succes online.

WordPress website bouwen

Webhosting

De fundering van elke website.

De fundering van elke goed werkende, snelle en veilige website begint bij uitstekende webhosting. Het zelf beheren van je webhosting kan flinke uitdagingen met zich meebrengen. Vaak kom je technische termen tegen waar je nog nooit van hebt gehoord, en moet je technische stappen ondernemen om je website soepel draaiende te houden. En als je nog geen webhosting hebt, kan het vinden van de juiste aanbieder een hele klus zijn.

De slimste zet? Laat mij de webhosting voor je regelen. Ik werk exclusief met de top webhostingbedrijven in Nederland en kies deze uit op basis van de perfecte match voor elke ondernemer. Mijn geselecteerde partners blinken uit in support, snelheid en efficiëntie van hun diensten, en hun constante doorontwikkeling door de jaren heen. Ik regel alles voor je, van je domeinen tot aan je website. Ook voor het instellen van je e-mail ben ik er voor je; ik help met het configureren op je computer, tablet en mobiel, zodat al je mails naadloos synchroniseren over al je apparaten.

Zo ben je verzekerd van de beste keuze, zijn alle zorgen uit handen genomen, en liggen alle technische zaken bij de juiste expert. Bovendien loopt alle facturatie via mij, zodat je nooit voor onverwachte kosten komt te staan.

Samen vormen we een sterk team

Ik ga door totdat je volledig tevreden bent, want mijn streven is om langdurige relaties op te bouwen. Samen vormen we een sterk team, klaar om succes te behalen!

1
Websites opgeleverd
1
Vaste opdrachtgevers
1
Echte reviews

Branding

Een sterke presentatie voor je onderneming.

Een sterke presentatie van je onderneming begint met een herkenbare huisstijl. Het eerste wat we aanpakken? Jouw logo. Ik ontwerp unieke, strakke en opvallende logo’s die perfect resoneren met jou en je doelgroep. Maar daar stopt het niet; ik voorzie je ook van visitekaartjes, briefpapier en de lettertypen en kleuren die je nodig hebt om jouw huisstijl consistent door te voeren.

En als je echt all-in wilt gaan, dan staan de deuren wijd open naar een breed scala aan drukwerkmogelijkheden. Dankzij mijn partnerschap met Helloprint, een van de grootste drukkerijen van Europa, heb ik toegang tot alles van rollup-banners en folders tot flyers, posters, bedrukte kleding en stickers. Ik zorg ervoor dat alle materialen perfect aansluiten bij jouw doelen en huisstijl. Ook als je het ontwerp al hebt, kan ik het afdrukken voor je regelen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het technische aanleverproces en ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Laat mij het werk doen, dan kun jij je focussen op wat je het beste doet: je bedrijf runnen.