Meer over mij

Hi, ik ben Marc.

Jouw go-to webdeveloper met meer dan tien jaar ervaring in het bouwen van honderden WordPress websites. Dankzij deze ervaring weet ik precies hoe je websites maakt die niet alleen mooi, snel en veilig zijn, maar ook echt resultaat leveren.

WordPress Expert

Van hobby tot onderneming

Mijn persoonlijke verhaal.

Vanaf heel jonge leeftijd was ik al gefascineerd door het maken van websites, toen nog puur als hobby. Mijn passie voor ontwerp werd verder gevormd tijdens mijn schooltijd. Na mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij diverse bedrijven, zowel nationaal als internationaal, waar ik mijn kennis en vaardigheden aanzienlijk heb uitgebreid.

Sinds vijf jaar zet ik al deze opgedane skills in voor mijn eigen onderneming, Aspera Grafica. Hier heb ik voor een breed scala aan klanten gewerkt, van frisse start-ups tot dynamische middelgrote bedrijven die meer wilden halen uit hun online aanwezigheid, een nieuw logo of een complete huisstijl nodig hadden.

Mijn designs zijn niet alleen functioneel en visueel prikkelend, maar sluiten ook perfect aan bij de identiteit van je onderneming. Ik neem graag zoveel mogelijk werk uit jouw handen, denk bij elke stap met je mee en kom altijd met frisse ideeën en inzichten. Ben jij een ondernemer die klaar is om te groeien en actie wil ondernemen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

WordPress website bouwen

1
Websites opgeleverd
1
Vaste opdrachtgevers
1
Echte reviews